Systraskap

Systraskap (SE) till Åland Prides officiella avslutningsfest

Publicerad torsdag 06 juli kl 15:30

Åland Pride officiella avslutningsfest

I samarbete med Åland Pride är vi stolta att presentera ett av Sveriges bästa liveakter, Systraskap på Åland.

Med pondus och stor instrumentskicklighet intar duon Pub Bastuns scen lördagen den 19 augusti på Åland Prides officiella avslutningsfesten.

Systraskaps musik är en unik blandning av elektroniska ljudbilder och akustiska instrumet, och låtarna tar dig med genom ett upproriskt och otroligt peppigt ljudlandskap.
Singeln "Let's start a revolution" är ett anthem över vår tids desperata längtan efter förändring. Den har fått otaliga människor att sjunga med och höja näven för ett medmänskligare samhälle. 
Systraskap har en orginalitet som är sällsynt nu för tiden. Deras musik beskrivs ofta som politisk och tidlös plakatelekro, musik som kräver förändring. 

Systraskap säger: "Vi hoppas att det vi ser början opå nu, kommer att omtalas som den största antirasistiska, feministiska, socialistiska och könsanarkistiska omvälvningen i modern tid. 
Att det kommer bli ihågkommet som en period då hierarkierna föll. Som en helt ny period av demokrati. Av riktig demokrati. Av jämn resursfödelning världen över. Av samarbete, av hänsyn och av solidaritet. För det är nödvändigt." 

Systraskap består av producenterna och musikerna Sabina Wärme och Amanda Lindgren, som även driver skivbolaget Bassonga.

Koncerten är ett samarbete tillsammans med Åland Pride 2017

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev