Kulturklubben: Tema visor

Kulturklubben

Kulturklubben bjuder på sånger ur Cornelis Vreeswijks rika låtskatt! 

Publiken utlovas skratt- och klappgaranti när musikern och språkekvilibristen Steen Svanholm från Danmark tillsammans med Cornelisband stämmer upp i allsång och skapar feststämning i Alandicas foajé. 

Steen Svanholm sjunger på svenska och berättar på danska om den folkkära trubaduren Cornelis Vreeswijk, som har kommit att räknas som en av Sveriges största trubadurer tillsammans med Carl Michael Bellman och Evert Taube.   

Svanholm är dessutom den enda dansken som har fått tillstånd att komponera ny musik till några av Vreeswijk sista texter, som han själv aldrig hann tonsätta innan sin död 1987, 50 år gammal.  

Varmt välkommna till en unik vis- och språkfest på Kulturklubben i Alandica!

Datum och plats

Måndag 13 november kl 19-21, Foajén, Alandica, Mariehamn
Alla välkomna och fri entré!

Ta Kulturbussen till Kulturklubben

Kulturbussarna går från Geta, Svinö/Lemland och Eckerö och tar dig in till Alandica i Mariehamn. Efter evenemangets slut kör vi dig hem igen längs med samma rutt. Klicka här för hållplatser och tidtabell.

Boka din plats på Kulturbussen

Det är gratis, det enda du behöver göra är att boka din plats senast onsdag 8 november. Boka till Williams Buss per e-post info(a)williamsbuss.ax eller per telefon 28 000 (mån-fre kl 8.30-17).

Om Kulturklubben

Kulturklubben är en mötesplats för åländsk och nordisk kultur som ordnas fyra gånger per år. Varje Kulturklubb bjuder på ett nytt möte, en ny unik kulturupplevelse.

Kulturklubben är ett samarbete mellan NIPÅ och Alandica Kultur & Kongress

Prenumerera på vårt nyhetsbrev