Anmälan till nätverksträff för kulturaktörer

Behovet av att samverka inom det åländska kulturlivet är stort. Därför ordnar vi nu en informell nätverksträff för kulturaktörer.

Vi hoppas på ett tillfälle där kulturentreprenörer och kulturproducenter (m.fl.) på Åland har möjlighet att träffas, prata, mingla och kanske hitta formerna för samarbete. Vår förhoppning är att detta blir en serie träffar med olika samtalsteman, där vi egentligen bara erbjuder en plats och ett tillfälle där du själv som kulturentreprenör kan lyfta fram hur just dina behov för samverkan och samtal ser ut. Vi tar gärna emot förslag om det är något specifikt ämne, tema eller innehåll som just du önskar se/höra/prata om vid dessa tillfällen.

Tillfället är helt gratis, fika ingår (glögg och pepparkakor), men du behöver förhandsanmäla dig genom följande formulär. 

Välkommen!

Bild Unsplash
Kontaktuppgifter
Vår förhoppning är att detta blir en serie träffar med olika samtalsteman. Skriv gärna här om det något specifikt ämne, tema eller innehåll som just du önskar se/höra/prata om vid dessa tillfällen.

För att kunna skicka in detta formulär behöver du acceptera hur vi hanterar personuppgifter, nedan. Vill du läsa mer om personuppgiftshantering kan du göra det här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev