Anmälan till Lawshifters Workshop

" – Hur skulle du skriva mer rättvisa lagar?"

I förbindelse med utställningen Law Shifters på Nordens institut på Åland ordnas flera workshops där deltagarna får ta sig an några verkliga rättsfall och domar genom kreativa övningar. 

Deltagarna kommer att få bedöma en rättegång baserad på sin egen rättvisekänsla och utan att använda svårt juridiskt språk. Under workshopen jämför man sedan deltagarnas egna domar med den verkliga och ursprungliga domen. I slutet av workshopen skriver sedan deltagarna sina egna lagar (antingen tillsammans eller ensamma), som advokaten översätter till juridiskt språk efteråt.

Det kommer att genomföras workshops både för unga och för vuxna, i perioden 5-8 oktober, 2020. Är du intresserad av att delta så anmäler du ditt intresse i nedanstående formulär. 

Är ni flera i en grupp som vill anmäla er så skall formuläret fyllas i för varje enskild person. Önskar du/ni en annan tid för workshop än vad som erbjuds i formuläret nedan, ta gärna kontakt med oss på NIPÅ så hjälper vi dig.

Workshops och utställning vid Nordens institut med start 6.10.

För att kunna skicka in detta formulär behöver du acceptera hur vi hanterar personuppgifter, nedan. Vill du läsa mer om personuppgiftshantering kan du göra det här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev