HållbART - livemusik, DJ och hållbarhetsdialog

Nordens institut på Åland arrangerar musikfest hållbART

24-26 augusti äger ReGeneration 2030 Summit rum i Mariehamn. Det är ett viktigt toppmöte för unga i Norden och Östersjöregionen med syftet att skapa en kraftfull rörelse för hållbarhet. Genom musikfestivalen hållbART kombinerar vi hållbarhet med konst, kultur och musik, för att skapa en häftig mötesplats mellan olika länder, generationer och andra gränser. Det blir livemusik, DJ och mycket annat. Bl.a. kommer Moddi att uppträda! Moddi vill skapa debatt genom musik med starka budskap.

För några år sedan var Moddi på Åland med sin legendariska konsert "Unsongs". I september släpper han ett nytt album. ”- I fem år har jag sjungit andras sånger. Nu är det äntligen min egen tur igen. I höst släpps albumet "Like in 1968", som tar fokus på hoppet i det som av många upplevs som en hopplös tid.” säger Moddi själv.

Vi hoppas att musikfesten hållbART kan skapa inspiration till dialoger kring hållbar utveckling. Konsten, kulturen och musiken fungerar som en mötesplats för nytänkande pratstunder kring hur vi tillsammans kan skapa en bärkraftig framtid, där vi alla kan blomstra. HållbART-festen kan förhoppningsvis bidra till att skapa synergier, nyfikenhet och bygga ramarna för det årliga ungdomstoppmötet ReGeneration2030 Summit.

Alla medverkande konstnärer erbjuds även att presentera sitt arbete med hållbarhet. 

Läs mer om Moddi här.

Läs mer om hur Moddi vill skapa debatt genom musik med starka budskap.

Var? Stadshusbacken, Mariehamn

När? 24.8, 20.30-23.30

(Här kan du också läsa mer om ReGeneration 2019 Summit för unga med hållbarhet i fokus)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev