Marlene Lindbäck presenterar digital utställning "Lugn Energi" på nipa.ax

Lugn energi

Kreativitet, naturen och psykisk hälsa. Allt detta är hjärtefrågor för Marlene Lindbäck. I denna digitala utställning på nipa.ax kommer hon att sätta lite extra fokus på sammankopplingen dem emellan.

Naturen är sårbar, känslig och utsatt precis som vi människor. Marlene Lindbäck reflekterar i sin utställning på nipa.ax över vad vi som människor kan vinna på att se kopplingen mellan människa och natur, och att bli mera lyhörda inför naturen.

" – Naturen kom sannolikt till före oss människor och ett ödmjukare förhållningssätt skulle automatiskt leda till ett bättre mående, både hos människan och naturen." säger Marlene. 

Denna digitala utställning visas på nipa.ax den 20.10-20.12. I utställningen kommer Lindbäck varva akvarellmålningar med texter som kan kopplas till det som är länken mellan att leva och att må bra. 

" – Att utveckla sin kreativitet så länge man lever är  självaste direktkanalen in i välmående om vi så vill." säger Marlene.

Om Marlene Lindbäck

Marlene Lindbäck är förutom förskollärare och bildkonstnär också utbildad inom mental träning, samtalsterapi och mindfulness.

Just nu ligger hennes fokus främst på att skriva barnboksmanus där den röda tråden också är psykisk hälsa, kreativitet, naturen, tankar, känslor och beteenden som tas fram med hjälp av både spänning och humor.

Var? nipa.ax
När? 20.10-20.12
Konstnär? Marlene Lindbäck (AX)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev