Bild av Robert Zetterqvist med Quasimondo. Konsert av Nordens institut på Åland (NIPÅ) 7.5, 2021

Quasimondo med Robert Zetterqvist

Favorit i repris!

NIPÅ har gjort otaliga digitala konserter under Covid-tiden. Nu kommer vi, på begäran, att sända några favoriter i repris! Varje fredag under maj månad kommer vi att servera en favoritkonsert på NIPÅs facebooksida samt på IP-TV kanal 65. 

Först ut är Robert Zetterqvist med projektet Quasimondo. De levererar en musikalisk uppfinningsrikedom utan dess like. En självklar konsert att ha som repris, så att ännu fler kan ta del av den. Varje ton de tar är med känsla och värme och vi kan nästan garantera att du inte kommer att kunna sitta still under konserten. Det här är musik som gör att Åland kan vara stolt. 

Svensk/åländska gitarristen Robert Zetterqvists sprakande projekt Quasimondo bjuder verkligen på en coctail av olika element som kan utmana dina föreställningar på ett fundamentalt plan. Musiken skapar en skymningszon mellan surrealism och fullaste allvar i jakten på fish & chips och frihet. Quasimondo är ett äventyr som tar med lyssnaren på en strapats genom olika stilar och idéer. Klubbmusiken är inte som den verkar vara, utan underkastar sig jazzens musikaliska inställning. Jazzmusiken å sin sida återvänder till sin egentliga livsmiljö - dansscenen och underjorden.

Robert Zetterqvist - gitarr
Fredrik Erlandsson - trumpet
Markus Helander - trummor
Edward Furbacken - Loops & FX

Var? Nordens instituts facebooksida och IP-TV kanal 65
När? 7.5, kl. 20.00
Artist? Robert Zetterqvist & Quasimondo

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev