Närbild av Camilla Heidenberg inför konserten Den Röda Rosen som stramas av Nordens institut på Åland

Den röda rosen

En konsertföreställning om våld i nära relationer

Den röda rosen är en konsertföreställning där Camilla Heidenberg för första gången står ensam på scenen som musiker, kompositör, sångerska, skådespelare och manusförfattare. 

Det blir en intim föreställning som belyser våld i nära relationer. De psykologiska processerna bakom och hur man lyckas göra sig fri.

Camilla bygger upp musiken på scenen genom att använda olika instrument och en looper.

" – Det här är det mest personliga och kanske det största och viktigaste jag gjort i mitt liv hittills. Jag hoppas att jag kan belysa psykologin bakom våld i nära relationer och hur man tar sig ur. Jag bjuder publiken på att följa med min känslomässiga resa och att efteråt förhoppningsvis känna sig stärkt, informerad och upplyst att vi kan ta tag i detta som samhälle, att få slut på denna hemliga farsot. Våga lägga korten på bordet." säger Camilla Heidenberg.

Inspelningen sker den 18:e februari kl 19 på Alandica för en mindre publik. Biljetterna såldes slut ganska fort till själva föreställningen på Alandica, men vi vill tipsa om att du ÄNDÅ kan njuta av denna konsertföreställning! Gratis! På nipalive.ax och IP-TV kanal 65 den 19:e februari kl. 20.00. 

Texterna är på svenska och engelska, och Åsa Nybo står för regin.

Vad? Konsertföreställning med Camilla Heidenberg
Var? Alandica och nipalive.ax
När? Konsert på Alandica 18.2 kl 19.00-20.15, sändning på nipalive.ax den 19.2 kl 20.00-21.15
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev