Storbandskväll med Alandia Big Band, produceras av Nordens institut på Åland

Storbandskväll på nipalive.ax

Nordens institut på Åland (NIPÅ) producerar en storbandskväll den 6.11 i samarbete med Nautical, med Alandia Big Band och åtta härliga lokala solister!

  • Elin Manselin
  • Samuel Fagerholm
  • Patricia Bergroth
  • Jesper Josefsson
  • Anna Karman
  • Carina Sommarström
  • Per-Arne Sondell
  • Nina Andersson

Trerätters och konsert

Storbandskonserten anordnas i samarbete med Restaurang Nautical i Mariehamn, och endast bokade matgäster har möjlighet att se konserten. En underbar tre rättersmeny serveras för 55 euro, dryck tillkommer. Middagen serveras kl. 18-20, och därefter blir det konsert kl. 20-21. En helkväll som man helt enkelt inte får missa om man gillar storband, jazz och god mat!

För meny och bordsbokning kontakta Nautical.

Du som inte har möjlighet att uppleva konserten live på Nautical, kan njuta av evenemanget som livestream på nipalive.ax eller IP-TV kanal 65.

Om Alandia Big Band

Alandia Big Band är ett klassiskt storband som verkat över 30 år på scenen. Bandet består av cirka 20 personer, samtliga på Åland verksamma amatör- och semiprofessionella musiker. 

Just nu leds bandet av saxofonisten Edward Furbacken. Tidigare har bandet letts av bland annat Lasse Sundblom, Fredrik Erlandsson och Stefan Simonsen och Åke Hillar. I festivalsammanhang har bandet tidigare spelat med artister som Antti Sarpila, Micke Sörensen, Caroline Wennergren, Elisabeth Ekman, Claes Yngström , Ronnie Svenblad, Peter Asplund och Lars Jansson.

Storband är något alldeles speciellt. Samspelet i en större orkester ger en extra dynamik och att Åland har sitt alldeles egna big band är något att vara stolt över! 

Så nu hoppas vi på en fantastisk storbandskväll, där vi får möjlighet att visa upp det fantastiska storbandet Alandia Big Band tillsammans med så många olika härliga lokala solister! 

Var? Restaurang Nautical, nipalive.ax, IP-TV kanal 65
När? 6.11, middag kl. 18-20, livesänd konsert kl. 20-21
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev