Foto av Hanna Hagmark: Therese Andersson. Foto av Isabella Grüssner-Sarling: Marcus Boman

Två skilda liv - öppna samtal

I samband med utställningen "Sjömännens beskyddarinnor" vill vi bjuda in er alla som vill prata djupare om temat till en samtalskväll den 10 augusti kl. 18-20. 

På Åland finns många som lever med en sjöman, eller som del i en familj där en familjemedlem spenderar mycket tid på havet. Det är många som kan känna igen sig i svårigheterna i ett sådant liv, och ibland ha känslan av att man lever "två skilda liv".  Samtalskvällen den 10:e augusti är till för alla som vill lyssna eller prata erfarenheter och reflektioner. Hur upplever DU det? Vad är bra i DIN situation, vad är det som är svårt? Du få gärna bara komma och lyssna, men du få också gärna berätta mer om dina känslor, tankar, upplevelser och erfarenheter.

Samtalskvällen blir en avslutning av utställningen ”Sjömannens beskyddarinnor” - vi bjuder in till en samtalskväll i avslappnad miljö och lugnt tempo i Nordens instituts lokaler på Storagatan 9, i Mariehamn. En möjlighet för dem som vill för att prata djupare om temat.

Samtalen kommer att ledas av Hanna Hagmark, historiker och museichef. 

Medverkande i samtalet är bl.a. Isabella Grüssner-Sarling, manusförfattare och regissör till Mina två halva liv - en sjömanshustrus böner och balansakter, en monolog baserad på Hanna Hagmarks forskning.

Var? Nordens institut på Åland, Storagatan 9, Mariehamn 
När? 10.8, kl 18-20
Samtalsledare? Hanna Hagmark

Inget inträde, dock begränsat antal platser.

Foto: Therese Andersson & Marcus Boman 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev