Suwalski's Latin Quarter

Workshop: Camila Viancos & Suwalski's Latin Quarter

Värm upp inför Kulturnatten och hitta rytmen på salsaworkshop!

Danmarks främsta dansare och salsamusiker bjuder in till en dans- och musikworkshop dagen innan deras konsert på Kulturnatten i Mariehamn.

Workshopen leds av Camila Viancos, professionell salsadansare och ackompanjeras av levande musik från medlemmar ur orkestern Suwalski's Latin Quarter. Workshopen är öppen för alla som någon gång provat på att dansa salsa eller annan pardans.

Kursbeskrivning

Tillsammans hittar vi rytmen i musiken och blir ett med den. Vi lyssnar på olika stämningar i musiken och låter den inspirera oss i vår dans. T.ex vilket dansuttryck som passar bäst när musiken är intensiv, kontra när musiken är lugn. Målet med workshopen är att göra vår dans mer levande, känna variationer och öka lusten till att improvisera på dansgolvet.

Dagen efter workshopen spelar Suwalski's Latin Quarter upp till dans på Kulturnatten och förvandlar parkeringen mellan Medis och Mariehamns stadsbibliotek till en het dansklubb! Läs mer här.

Information

Plats: Medis festsal 2:a vån, Styrmansgatan 1, Mariehamn
Tid: 9 augusti kl. 19-20.30 inkl. en kort paus

Workshopen är gratis och är öppen för alla som någon gång provat på att dansa salsa eller annan pardans.

Du behöver inte anmäla dig med en danspartner, alla dansar med alla. Vänligen ange i anmälningsformuläret om du vill föra eller följa på workshopen. Vi strävar efter att få en så jämn fördelning mellan förare och följare som möjligt.

Ta med egen vattenflaska och bekväma skor, gärna med lädersula.

Anmälan

Anmäl dig via e-forumuläret här
Anmälan är öppen till 8 augusti 2018

Evenemanget är ett samarbete mellan NIPÅ och Medis och är ett gemensamt bidrag till Kulturnatten 2018.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev