Nordens institut på Åland - lokal mötesplats för ReGeneration Summit på Åland 2020

Fortfarande möjligt att anmäla sig till ReGeneration summit!

Publicerad fredag 26 juni kl 14:52

Regeneration 2030 är en rörelse som leds av tonåringar och unga vuxna i Norden och i länderna kring Östersjön. Rörelsen arbetar för att FN:s hållbarhetsmål ska förverkligas och att unga människor ska få en framträdande roll i samtalen om framtiden, något som tyvärr är allt för sällsynt.

ReGeneration vill bygga en rörelse där tonåringar och unga vuxna genom innovationer och redan existerande lösningar bidrar till att få individer, civilsamhället, näringslivet och politiker att arbeta mot FN:s hållbarhetsmål. Ett hållbart samhälle kräver ökat samarbete över landsgränser och mellan olika generationer. Därför arbetar ReGeneration för att engagera unga i vår region att tillsammans skapa handlingsplaner som påverkar både lokalt och för hela regionen.

Varje år samlas unga i ett toppmöte, som vanligen hålls på Åland, Mariehamn. Toppmötet är sätt att möta andra engagerade unga. I år är upplägget aningen annorlunda och mycket sker digitalt via lokala mötesplatser (hubs) runt om i Norden, med en gemensam agenda och program. Vi på NIPÅ är mycket glada över att kunna stödja rörelsen för att stärka kreativiteten och kraften hos unga för att vi tillsammans i Norden på bästa sätt kan arbeta för hållbarhet.

Du som är ung, och intresserad av hållbarhet - du vet väl om att du ännu kan anmäla dig?! Skicka in din anmälan direkt idag - så att också du kan vara med och prata med likasinnade runt om i Norden.

Alla är välkomna utan krav på tidigare erfarenheter av hållbarhetsarbete!

Läs mer och anmäl dig här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev