Bild av ungdommars fötter för att presentera stödprogrammet Norden 0-30, där NIPÅ är lokal informationspunkt. Foto Aedrian Unspl

Norden 0-30. Ansök senast 29.4!

Publicerad torsdag 14 april kl 10:30

Norden 0-30 är stödprogrammet för unga i Norden, 0-30 år gamla, som har en kreativ projektidé som behöver finansiering. De projekt som stöds kan handla om kultur, sociala frågor och/eller politik, och den högsta summan du kan ansöka om är 50 000 euro.  

Är du 0–30 år eller representerar du en organisation som jobbar med barn eller unga? Har din organisation dokumenterad erfarenhet av att jobba med barn och unga? Planerar ni ett samarbete som involverar partners från andra nordiska länder?

Visste du att Norden 0-30 stöder projekt med medverkande från två (2) eller tre (3) nordiska länderI projekt som består av medverkande från två (2) nordiska länder måste det ena vara Grönland, Island, Färöarna eller Åland. Bidrag kan beviljas till organisationer, grupper, kommuner, institutioner, föreningar eller nätverkDen ansökande för projektet ska vara bosatt i Norden. Sökande själv behöver inte vara ung, men ska representera en verksamhet som antingen består av eller har erfarenheter av att involvera barn och unga.

Vill du veta mer om stödprogrammet Norden 0-30, så kan du ta kontakt med oss på Nordens institut på Åland som är lokal informationspunkt - vi hjälper dig gärna! Du kan också läsa mer om programmet på vår systerorganisations hemsida, Nordisk kulturkontakt.

Observera att nästa deadline för ansökan är 29:e april kl 15:59.

 

Foto: Aedrian Unsplash

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev