Tävling i skräpkonst

Vill du vara med och göra en skillnad för naturen? Och samtidigt vara med i en tävling där du kan vinna ett konstverk värde 229 euro, gjort av återvunnet material, av Johan Karlsson? Då är du på rätt ställe. Så här gör du:

  1. Ta en promenad och samla skräp.
  2. Gör en installation / ett konstverk av skräpet du hittat.
  3. Fota eller filma ditt konstverk.
  4. Rengör och sortera skräpet i återvinningen (precis som vanligt).
  5. Skicka in ditt bidrag här på denna sida senast den 14:e augusti, 2020, tillsammans med en kort beskrivning om ditt skräpkonstverk och vad det betyder för dig.

Tävlingsbidrag tas endast emot via detta formulär. Alla bidrag kan komma att publiceras i NIPÅs kommunikativa kanaler, såsom t.ex. hemsida eller sociala media. Du behöver vara bosatt i Norden för att delta i tävlingen. En utvald jury kommer att kika på alla inkomna bidrag och vinnaren av tävlingen utses i slutet av augusti.

Juryn består av Johanna Sandin, aktuell utställande "skräpkonst-konstnär" på nipa.ax. Micke Larson, huvudsekreterare nätverket bärkraft.ax. Alfons Röblom, utvecklingsminister med ansvar för miljö- och energifrågor. Anna Lind Bengtsson, kommunikationsansvarig och projektledare vid Nordens institut på Åland.

Lycka till - vi ser fram emot att se din skräpkonst!

Vinsten. Ett vackert återbrukskonstverk av Johan Karlsson. Värde 229 euro.
Filer måste vara mindre än 3 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png tif pdf mov zip.

För att kunna skicka in detta formulär behöver du acceptera hur vi hanterar personuppgifter, nedan. Vill du läsa mer om personuppgiftshantering kan du göra det här. 

Genom att acceptera nedan godkänner du även att NIPÅ har rätt att publicera ditt tävlingsbidrag i kommunikativa kanaler, såsom t.ex. hemsida och sociala media.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev