Unga band och sångare sökes. Foto Sam Moqadam

Unga åländska band sökes

Publicerad onsdag 24 mars kl 12:30

Är du mellan 15-25 år och spelar i band på Åland? Vill du att er musik skall höras av andra i Norden? Eller känner du några som spelar och borde höras av fler? Då ska du läsa vidare.

NIPÅs systerorganisation Nordisk Kulturkontakt (NKK) arrangerar "Bit för Bit träffar" som är ungdomscaféer för skolelever, och har där lite olika kulturinslag från olika delar av Norden. Det har bl.a. varit lite musik från Island, Norge, Danmark, Sverige och Finland. Men nu är det dags att höra från grupper eller sångare/sångerskor från Åland och andra delar av Norden! Så nu söker vi band på Åland som vill vara med i detta. Bandet behöver inte resa någonstans för detta utan det görs digitalt - det blir en mindre inspelning av valt band/sångare, som NIPÅ skickar till vår samarbetspart, som visas. Endast en sång per band/sångare är aktuell.

Tipsa dem du känner om möjligheten och mejla oss på anna.lindbengtsson@nipa.ax för att anmäla ditt intresse! Skicka oss en kort presentation av ert band, vilka ni är och vilken typ av musik ni spelar. Bifoga också en länk eller ljudfil så att vi får höra er musik. Större filer skickar du med fördel via WeTransfer eller Sprend. 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor - vi ser fram emot er kontakt!  

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev