Bild av Robert Zeteterqvist & Quasimondo inför fredagskonsert med Nordens institut på Åland (NIPÅ)

Robert Zetterqvist & Quasimondo

NIPÅ arbetar intensivt med att utveckla digitala och kreativa kulturlösningar som fungerar och ger mening i Corona-tider. Lösningar som också stöder kulturutövare som annars drabbas hårt av Corona-krisen med inställda evenemang och konserter. Därför presenterar vi nu en serie digitala fredagskonserter som alla kan ta del av digitalt på nipalive.ax.

Var? nipalive.ax
När? 27.3, kl. 19.00
Artist? Robert Zetterqvist & Quasimondo

Detta blir den andra fredagskonserten i live-konsert-serien; en härlig konsert med Robert Zetterqvist & Quasimondo, från Åland. Det blir garanterat sväng med dessa otroligt duktiga musiker! Varje ton de tar görs med känsla och värme.

Detta upplägg innebär att vi på NIPÅ kan erbjuda kultur ut i hemmen, i en tid när vi alla behöver det som mest, även om vi inte kan träffas fysiskt. Konceptet innebär att NIPÅ står för teknik, filmning, livestream, kommunikation och ett gage till medverkande artister.

Det är enkelt att ta del av konserten. Gå in till nipalive.ax så finns där en länk till konserten, som blir aktiv kl. 19.00 den 27.3.

Om Robert Zetterqvist & Quasimondo

Svensk/åländska gitarristen Robert Zetterqvists sprakande projekt Quasimondo bjuder på en coctail av olika element som kan utmana dina föreställningar på ett fundamentalt plan. Musiken skapar en skymningszon mellan surrealism och fullaste allvar i jakten på fish & chips och frihet. Quasimondo är ett äventyr som tar med lyssnaren på en strapats genom olika stilar och idéer. Klubbmusiken är inte som den verkar vara, utan underkastar sig jazzens musikaliska inställning. Jazzmusiken å sin sida återvänder till sin egentliga livsmiljö - dansscenen och underjorden.

Robert Zetterqvist - gitarr
Fredrik Erlandsson - trumpet
Markus Helander - trummor
Edward Furbacken - Loops & FX

Länk till hemsida för Robert Zetterqvist & Quasimondo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev