Konsert för dagisbarn anordnas av NIPÅ, Nordens Institut på Åland

Nordisk Nøj – konsert för dagisbarn

NIPÅ bjuder in dagisbarn till barnkonserten "Nordisk Nøj" med musikerna Lone Wernblad och Bergur Fonsdal. Konserten riktar sig till dagisbarn i åldern 4-6 år. Under konserten får barnen höra, lära känna och sjunga med i danska, norska och svenska barnsånger.

När: Fredag 17 maj kl.9.30

Var: Teatersalen i Alandica, Strandgatan 33, Mariehamn.
(Ingång källarvåningen, till vänster om huvudingången.)

Konsertlängd och platser:  1 h, 50 platser

Målgrupp: Dagisbarn i åldern 4-6
 

Intresseanmälan 1-14 april 

Under perioden 1-14 april fanns här möjligheten att online anmäla intresse för sin dagisgrupp. Nu har anmälan stängt och vi har återkopplat till alla anmälda via respeltive kontaktperson, med information om huruvida man har fått plats. 

Konserten har 50 platser och när intresset var större än så har NIPÅ gjort ett urval bland de som skickat in en intresseanmälan. Valet baserar sig på antalet tillgängliga platser samt att få en så stor geografisk spridning som möjligt.

Om konserten

Lone Wernblad har turnerat med konserten tillsammans med olika musiker sedan 2016. I dagsläget har över 3 000 barn i olika delar av Norden fått ta del Nordisk Nøj. Målet med konserten är att ge barn möjlighet att lära sig om Nordens språk, landskap och kulturella likheter och olikheter. En av sångerna som framförs under konserten, Ens i Nord, har 120 barn varit med att skapa.

Konserten har varit en stor succé bland de barn som redan hunnit ta del av den.

Läs mer om Nordisk Nøj här.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev